Maatsoftware - MS Access - MS SQL Server
Primary Key Solutions bvba maakt administratieve software, precies op maat van uw bedrijf.

Met een standaardpakket kan u meestal wel een groot deel van uw noden opvangen, maar dan ook meestal ten koste van uw eigen werkwijze. Met maatsoftware krijgt u precies wat u wil. De software past zich aan u aan, en niet omgekeerd.

Dit betekent echter niet dat iedere nieuwe applicatie van de grond af moet worden opgebouwd. We vertrekken telkens van een basis technisch framework, waarin een aantal functionaliteiten zijn voorzien. Zo kunnen we ons volledig concentreren op wat de applicatie hoort te doen, en kunnen we relatief snel en goedkoop een oplossing bieden.

Al uw administratieve processen kunnen geautomatiseerd worden volgens uw wensen. Geen tientallen moeilijk te onderhouden Word- of Excel-bestanden meer.

Mogelijke toepassingen :

Orderverwerking
Facturatie
Koppeling met boekhoudsoftware
Koppeling met SAP
Voorraadbeheer
Klantopvolging
Koppeling met Office toepassingen
Vele andere ...
Zie ook de info i.v.m. ervaring en Expert/M.
Hier vindt U enkele referenties.
  • “Primary Key Solutions is reeds verscheidene jaren partner voor de ontwikkeling en updating van het Creamoda ledenprogramma in Microsoft Access. Bij issues en veranderingen in de federatie, reikt het bedrijf op maat gemaakte oplossingen aan. Primary Key Solutions is professioneel, kostefficiënt en betrouwbaar”. Creamoda, Belgische Modefederatie
  • "Fijne samenwerking en zeer persoonlijke aanpak!"Wimba, Quality 3D Milling
  • "Frank is zeer betrouwbaar en heeft een uitstekende vakkennis!"Kay Diamonds, diamantair
PKS is Microsoft Partner en is gevestigd te Antwerpen.

Sitemap